Välkommen!

Vill du bli kontaktad?

Digitala Skärmar

Man har bara en chans att skapa ett första intryck.

Digitala skärmar

Digitala skärmar är framtiden för kommu- nikation. Gör ditt budskap lysande och rörligt. Fånga åskådarnas blickar i stort och smått.

Med stora skärmar kan man skapa ett effektfullt intryck. Skärmarna kan användas som backdrop och förstärkning vid konser- ter och evenemang. Skapa en dome eller en gång av skärmar till ditt företagsevent eller en effektfull installation.

Skyltstället erbjuder en mäng olika digi- tala lösningar. Effektfulla skärmar utomhus, eventskärm till din konferens eller mindre digitala skyltar till din butik? Vi hjälper dig att hitta rätt skärm för dig!

Digitala skärmar är framtiden för kommunikation

Flexibla skärmar för alla ändamål. Skyltstället erbjuder standard LED-skärmar för både inom- och utomhusbruk. Skär- marna visar högupplösta bilder med hög kontrast och ljusstyrka. Skärmens form är flexibel för att passa just dina ändamål. För sin storlek är den väldigt enegisnål. Skärmarna för utom- husbruk är tåliga för att klara väder, vind och extrema temperaturer.

Fånga förbipasserandes uppmärksamhet med digitala skärmar.

Visa vägen, gör reklam eller interagera? Det finns en mängd olika användningsom- råden för digitala skärmar. För att skärmen ska passa ditt ändamål och behov tas skärmen fram specifikt för din verksamhet. Det finns flera olika mon- tagelösningar att välja mellan men kan också anpassas efter dina behov. Skärmen är en högkvalitativ LCD-skärm som kan an- passas för både inom- och utomhusbruk. Skärmen går att koppla ihop med en ny eller befintlig app och går att styra från mobilen. Det går också att montera in en kamera för ökad interaktion.

Förstärk din mässmonter med digitala skärmar

Skärmar kan med fördel användas i din mässmonter. Använd större skärmar som backdrop eller visa rörligt material som drar blickarna till sig. Mindre digitala skärmar kan användas för att förmedla information eller interagera med besökarna. Visa er digitala produkt, lär känna era kunder genom ett quiz eller informera om er verksamhet med en inter- aktiv företagspresentation. Endast fantasin sätter gränsen! Skyltstället erbjuder även uthyrning av digitala skärmar för mässor och event. Vill du testa hur skärmar kan förhöja upplevel- sen av ditt varumärke, är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att välja rätt skärm till ditt evenemang!

Copyright. Skyltstället.