Välkommen!

Vill du bli kontaktad?

Case

First Hotel Borlänge

Borlänge

Utmaning

First Hotel i Borlänge genomgick en renovering och ville uppdatera sin skyltning.

I samband med First Hotels renovering fick vi äran att jobba tillsammans med dem och uppdatera deras skyltning inomhus i form av dörrnummerskyltar, våningsplanskyltar och receptionsskylt. De önskade att den skulle vara snygg, exklusiv och hålla den grafiska profilen. Vi var med från start och projekterade tillsammans med hotellet, vilka färger skulle det bli på väggarna, vilka färger skulle dörrarna ha, hur skulle den nya receptionen se ut?

Lösning

Det är viktigt att ha en tät dialog med kunden och vara tillgänglig under hela processen så att de känner att de är delaktiga och snabba beslut kan fattas.

Vi gjorde en del förslag vad som skulle passa bra i den nya hotellmiljön, vi bestämde snabbt att samtliga skyltar skulle gå i svart då det är Firsts primära färg. Vi tillsammans landade i att vi skulle jobba mycket med djupgraverad svart eloxerad aluminium som sedan skulle monteras med distanser.

Sedan har skyltningen fortsatt i samma profil, receptionen har fått en svart akryl med vita profilbostäver som lyser bakåt mot väggen och entren har fått en fin dekaperad ljuslåda.

Copyright. Skyltstället.