Välkommen!

Vill du bli kontaktad?

Case

Geria Vårdcentral - Doktor.se

Norrköping

Utmaning

När Doktor.se tog över Geria vårdcentral i Söderköping krävdes specialanpassade skyltar. Söderköping, en historisk stad med många kulturskyddade områden och Q-märkta fastigheter, ställde särskilda krav på skyltningen. Doktor.se:s vanliga skyltar godkändes inte, vilket ledde till behovet av skyltar som är anpassade för just Söderköping.

Lösning

Denna utmaning krävde en lokal kontakt som kunde leda projektet och se till att designen, produktionen och uppföljningen var anpassade till Söderköpings specifika krav. Det är här Skyltstället Norrköping kommer in i bilden. Efter noggranna besök på platsen och en grundlig undersökning, kunde Skyltstället föreslå alternativa skyltlösningar som följde Söderköpings kommuns riktlinjer. Förslaget resulterade i en en klassisk svartlackad skylt med fristående plana bokstäver som passar bra in i Söderköpings anrika miljö. Skylten monterades med stift för minimal påverkan på fasaden.

Att få bygglov för en fasadskylt är inte alltid det lättaste, särskilt när det finns strikta riktlinjer att följa. I det här fallet krävdes hela tre vändor på byggnadskontoret för att hitta en godkänd lösning. Bygglovsprocessen är främmande för många och Skyltstället är med som ombud och stöttepelare genom hela processen.

Jag kan verkligen rekommendera Skyltstället! Bra idéer, bra återkoppling, snabbt och smidigt utförande med mycket bra resultat! 

Petra Bernin, verksamhetschef.

Copyright. Skyltstället.