Bli franchisetagare

​Skyltstället är ledande i Sverige inom skylt och synlighet för företag. Vi växer med kontor över hela landet och marknaden är fortfarande långt ifrån mättad. Med Skyltställets säljportfölj i ryggen finns inga begränsningar. Vi tillverkar och förmedlar högkvalitativa marknadsföringsprodukter, från visitkort till fasadskyltar, till alla typer av företag. 

Just nu söker vi franchisetagare på följande orter: Gävle, Helsingborg, Karlstad, Stockholm, Varberg, Visby, Västerås och Örebro.

Eller kontakta Sofie på sofie@partnerverket.se eller 072-888 90 88Skyltstället söker nu dig som vill bli egen företagare inom en framgångsrik kedja, i en bransch med stor målgrupp, på en marknad som aldrig kommer att stagnera. 

Skyltstället är ledande i Sverige inom skylt och synlighet för företag och organisationer och är branschens starkast växande kedja. Idén är lika enkel som den är tydlig – Skyltstället vill få kunderna att synas. Med våra innovativa skylt- och exponeringslösningar och kundernas ideér synliggörs deras budskap på bästa möjliga sätt. 

Du får genom att bli franchisetagare inom Skyltstället möjligheten att starta upp en egen verksamhet där du arbetar proaktivt med att söka upp nya kunder och sälja kedjans produkter och tjänster. Att skapa långsiktiga relationer dina kunder och snabbt och effektivt ta hand om inkommande leads kommer också att vara viktigt. Du är ansvarig för hela försäljningsprocessen från beställning till installation. I rollen finns ett stort ansvar men också stor frihet. Du bestämmer själv hur du vill nå dina mål. 

Vår vision är:  Din synlighet, vår passion.
Värdeorden är:  Tillgängliga / Lösningsorienterade / Ärliga


För att trivas i rollen som franchisetagare/egen företagare inom Skyltstället måste du gilla att göra affärer. Du måste också vara en duktig säljare som är medveten om att hög aktivitet, driv, men även uthållighet ger resultat. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av B2B-försäljning med fokus på relationsförsäljning. 

Du är kontaktskapande, framåt och orädd, har god kännedom om det lokala området och får gärna ha ett etablerat nätverk. Vi har inga krav på att du varit verksam inom branschen tidigare eller har erfarenhet av eget företagande, även om det är meriterande. 

Du är också organiserad och van vid att ansvara för och projektleda dina kunder från beställning till leverans. Med sinne för kreativitet, flexibilitet, och fokus på lösning, hjälper du kunderna till ökad synlighet!  

Du innehar B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift. 

Du har även ekonomiska förutsättningar för att kunna satsa på dig själv och ett eget företag! 

Viktigast är din personlighet och att du förstår att avgörande för din framgång som egen företagare/franchisetagare är ditt engagemang, ditt driv och ditt kundfokus.


  • Lågt risktagande och enkel uppstart för dig som vill bi egen företagare/franchisetagare – Du kan göra affärer från dag 1! 
  • Affärsidén och konceptet är beprövat och framgångsrikt. 
  • Du får tillgång till kvalitetssäkrade leverantör och marknadens största och bredaste produktportfölj med konkurrenskraftiga priser. 
  • Du får tillgång till ett proffsigt och effektivt sälj/affärssystem.
  • Du får löpande support och utbildning inom koncept, sälj, produkt/tjänst. 
  • Du erhåller rättigheten att verka i ett eget distrikt i en rikstäckande kedja, med ett starkt varumärke. 
  • Du blir egen företagare men vid din sida finns kollegor och massa kunskap, så du är aldrig ensam. 
  • Du kan med rätt vilja få möjlighet att växa, att i framtiden utöka med fler distrikt/områden och utöka din personal utifrån bolagets tillväxt. 
  • Du får ett fritt och omväxlande arbete – Du planerar ditt arbete och din tid. 
  • Du bestämmer själv hur bra din verksamhet skall bli och hur mycket pengar du skall tjäna! 

Citat från franchisetagare inom Skyltstället:

”Man kan inte misslyckas om man gör jobbet! Alla möjligheter – Små begränsningar”! 

”Affärer finns det överallt! ”Alla vill synas” ”Det är bara att gå ut och ta för sig” 

”En bransch i ständig utveckling” ”Kedjan tillhandahåller allt man behöver”