Hyresgästföreningen

Utmaning

Hyresgästföreningen ville ha en belyst profilskylt på fasaden. Skylten behövde dock sättas längre ut från fasaden än vanligt pga stupröret mitt i skylten. Kunden ville även att fönsterdekoren skulle kännas luftig trots den stora täckningen av rutorna.

Lösning

Vi tillverkade anpassade fästen så att skylten kom utanför stupröret och monteringen gick att utföra. Till fönstren så valde vi att tillverka dekoren med perforerad folie så att man kan se ut genom fönstren ifrån insidan och därmed inte kännas så instängd trots den höga dekoren.

”När Hyresgästföreningen fick klart med sin nya mötesplats i Borås tog vi kontakt med Rolf på Skyltstallet för att se över hur vi skulle visa oss för medlemmarna som passerar.

Den bakgrundsbelysta skylt som Rolf tog fram blev perfekt. Han skötte tillståndsansökan, löste de tekniska problemen, såg till att grannarna inte skulle störas av ljuset och monterade.

Arbetet flöt på precis om det skulle, så när vi senare fortsatte med att foliera våra fönster kändes det helt tryggt att fortsätta med Skyltstället.”

Nils-Olof
Hyresgästföreningen