Skanska

Utmaning

Skanska ville ha en tydlig och snygg skylt vid sitt nya kontor.

Skanska skulle flytta till nya lokaler i Borlänge, och tog kontakt med oss för att tillsammans titta på vilka alternativ som fanns för att få en snygg, tydlig och stilren skylt på sin fasad. Det fanns vissa saker vi var tvungen att tänka på, då fastighetsägaren har vissa regler och var noga med att allt skulle smälta in då fastigheten var nominerad till Falurödfärgspriset 2012. Kablage, dosor och liknande får inte synas, ev. Stag och fästen fick inte heller synas samt inga konstiga färger på fasadskylten.

Lösning

Vi hade möte på plats och kollade på fasaden, hur den såg ut samt hur mycket yta som vi kunde använda oss av. Skulle det vara en ljusskylt, plåt eller något annan form av skylt. Förslaget var att köra på en stilren avskalad skylt. Profil 6 skylt som är framåtbelyst på svarta stag. Slutresultatet blev en skylt som passar bra på fasaden och är tydlig, synlig och stilren.

”Skyltstället var lyhörda och lyssnade på våra krav, de är lätta arbeta med och det är aldrig några problem.
Anders Modigs, Fastighets AB Hushagen

Vi är jättenöjda med Skyltstället som leverantör av fasadskylt. Lars besitter en otrolig kompetens och levererar bra lösningar utifrån våra behov och önskemål. Hans engagemang lyser igenom och offerten samt skyltarna levererades väldigt fort.
Jessica Burman, Skanska Industrial Solutions AB”

Anders Modigs, Fastighets AB Hushagen & Jessica Burman, Skanska Industrial Solutions AB
Fastighetsägare och beställare.

Produkter