Vår Story

Vision: Förändra branschen och bli störst i Europa!

 Värdeord: Tillgängliga / Lösningsorienterade / Ärliga


Vi får dig att synas!

Vår idé är lika enkel som den är tydlig – vi vill få dig att synas. Med våra innovativa skylt- och exponeringslösningar och dina idéer synliggör vi ditt budskap på bästa möjliga sätt. Vi är angelägna om att utreda dina behov och önskemål innan vi levererar våra lösningar. Målet är alltid att sätta dig som kund i blickfånget för uppmärksamheten. För oss är din synlighet viktigast!

​Centraliserad tillverkning

Skyltställets fokus är på dig som kund och dina behov. Vi lägger all vår energi och expertis på att synliggöra din verksamhet och ditt varumärke på absolut bästa sätt. 

Tillsammans med våra avtalade fabriker som specialiserat tillverkar till samtliga kontoren i kedjan så säkerställer vi effektiva och kvalitetssäkrade processer kring våra produkter till dig och din verksamhet.


ISO 9001 & 14001

För att driva organisationen framgångsrikt måste den ledas på ett systematiskt och metodiskt sätt. Skyltstället är stolta att organisationen leds genom ett systematiskt arbetssätt (ISO) för att säkra processer kring kvalité och miljö.


Certifikat ISO: ​9001

​Giltigt t.o.m 2021-12-21

​Certifikat ISO: ​14001

​​Giltigt t.o.m 2021-12-21


Företagshistorik

Tidigare gick bolaget under namnet ”Gravyrcentralen” och det har sitt ursprung då man enkom arbetade med gravyrer. Idag heter vi Skyltstället och det grundar sig helt enkelt av att Skyltstället är stället för skyltar. Efter årens lopp har Skyltstället utvecklat sina produkter/tjänster till dagens mycket breda utbud. Detta gör oss till en mycket kompetent helhetsleverantör för din varumärkesprofilering.

Bolaget har sitt ursprung ifrån Borlänge i Dalarna och 1985 startade verksamheten upp i en liten källarlokal centralt i staden. Hösten 2011 förvärvades verksamheten av 3st (Samuel, Rickard & Pontus) bröder som flyttade hem igen till Borlänge efter några år utspridda i Europa. Verksamheten förvärvades med ett tydligt mål om att expandera som kedja över hela landet.

  • 2011 förvärvas bolaget av Eriksson Business Group AB
  • 2012 utarbetades de franchisekoncept som företaget idag expanderar med.
  • 2013 öppnades i Stockholm det första franchisedriva kontoret.
  • 2014 startar kedjan sin expansionsresa på allvar.
  • 2015 kliver SweProd-graphics in sig som delägare i verksamheten och produktionsledet utvecklas ytterligare.
  • 2016 lanseras det effektiva och kvalitetssäkra (egenutvecklade) affärssystem som alla inom Skyltstället arbetar med.
  • 2017 finns Skyltstället representerade med kontor över hela Sverige.
  • 2018 erbjuder kedjan rikstäckande kunder unika lösningar då Skyltstället besitter möjligheter som ingen annan.
  • 2019 lanserar Skyltstället att "Hyra" sina produkter.