Välkommen!

Vill du bli kontaktad?

Din synlighet.
Vår passion.

Vårt mål är alltid att sätta dig som kund i blickfånget och hitta den exponering som passar dig. Därför är vi angelägna om att utreda dina behov och önskemål innan vi presenterar en lösning. Genom att förverkliga dina idéer med hjälp av våra innovativa skylt- och exponeringslösningar synliggör vi ditt budskap på bästa möjliga sätt.

Vi finns i hela Sverige

Skyltstället är en rikstäckande franchisekedja med lokala kontor från Malmö i söder till Kiruna i norr. Varje lokalkontor är en helhetsleverantör inom varumärkesprofilering, genom att vara en del av en kedja får kontoren tillgång till ytterligare kompetens, kontakter och erfarenhet.

Våra kontor

Skräddarsydda lösningar

Oavsett om du behöver fasadskyltar, mäss- och eventlösningar, profilprodukter eller kläder så finns vi här för att hjälpa dig med just det du behöver.

Våra produkter

Vi skapar helheten

Med Skyltstället som din helhetsleverantör kan du vara trygg i att vi tar hand om hela processen från start till mål. Vid större projekt erbjuder vi en omfattande service som inkluderar allt från inledande survey och skisser till noggranna mätningar, produktion, leverans och professionell montering. Våra erfarna projektledare tar ansvar för att koordinera varje steg i processen och se till att allt går smidigt och effektivt. Vi lyssnar noga på dina behov och önskemål för att skapa skyltlösningar som passar just din verksamhet och varumärke.

Våra tjänster

VÅR STORY

Skyltstället är en franchisekedja med lokala kontor från Malmö till Kiruna. Varje lokalkontor är en helhetsleverantör inom varumärkesprofilering. Vi ser till helheten när det kommer till material, miljö, funktion och det grafiska. En skylt är inte bara en skylt i vår värld. Skylten är en stor del av ditt varumärke!”

Våra kunder

Vi på Skyltstället har haft förmånen att samarbeta med en rad olika företag och organisationer som våra stolta referenskunder. Dessa är bara några av våra referenskunder inom olika branscher som har valt Skyltstället för sina skyltbehov. Vi är stolta över att ha fått förtroendet att leverera högkvalitativa skyltar och skapa visuellt imponerande lösningar för våra kunder. Vi ser fram emot att fortsätta bygga starka relationer och hjälpa fler företag och organisationer att synas på bästa möjliga sätt.

Vi finns i hela Sverige!

Välj ditt kontor
Copyright. Skyltstället.