Välkommen!

Vill du bli kontaktad?

Från start till mål

Skyltstället skapar en helhetslösning för dig

Kontakta oss

Bygglov

Bygglov krävs så fort en skylt är större än 1m2. Ofta finns det redan skyltplatser med i bygglovet för en fastighet, men gör det inte det så behöver man få ett godkänt bygglov av kommunen. Vi på Skyltstället kan hjälpa dig med den ansökan. Vi levererar den lösning som du önskar och är med dig hela vägen.

Leverantör

För att kunna erbjuda ett brett produktsortiment, god kvalitet och säkra leveranser samarbetar Skyltstället med ett antal noggrant utvalda leverantörer. Vi satsar främst på svensk produktion men har även några leverantörer från övriga Europa.

Montering

Skyltstället samarbetar med erfarna montörer vilket gör att kunden kan känna sig trygg med att montaget sker på rätt sätt. Montörerna säkerställer även att eventuella avspärrningar upprättas, att nödvändiga säkerhetsåtgärder vidtas samt och att behörig elektriker används vid elinstallation.

Leverans

För att få bästa möjliga pris på transporter använder vi oss av våra leverantörers fraktavtal. Transporten sker med väl etablerade fraktbolag till den adress kunden önskar.

Tillverkning

De producenter Skyltstället samarbetar med är alla väl renommerade och stabila företag.

Lagerhållning och distribution

Skyltstället kan tack vare en hub i Örebro erbjuda lagerhållning och distribution för större kunder. På det sättet kan man köpa in större kvantiteter och göra avrop under en längre tid.

Kundportal

För de som önskar har vi möjlighet att bygga och administrera kundportaler. Med detta verktyg kan beställningsprocessen förenklas för större företag eller organisationer.

Grafisk produktion

Alla våra kontor kan hjälpa till att ta fram tryckfärdiga original till sina kunder. Allt från en enkel kontroll, till storleksanpassning eller ett helt nytt original. Vi kan hjälpa ditt företag ta fram en grafisk profil, skapa en logotyp eller att ta fram en design helt från scratch.

Undersökningar och analys

Vid större projekt gör vi alltid en grundlig survey där vi analyserar var skyltningen ska sitta för ni ska synas bäst, vilka produkter som ska användas och hur montaget ska utföras. Allt för att ni ska bli nöjda med resultatet.

Projektledning

Vid större projekt har vi möjlighet att hjälpa till från start till mål. Våra projektledare kan hantera t ex survey, skisser, mätningar, produktion, leverans och montering

Leasing/Hyra

Skyltstället kan erbjuda en finansieringslösning via Wasa Kredit vid större affärer.

Vill du bli franchisetagare?

​Skyltstället är ledande i Sverige inom skylt och synlighet för företag. Vår verksamhet består av lokala franchisekontor över hela landet. Skyltstället söker nu dig som vill bli egen företagare inom en framgångsrik kedja, i en bransch med stor målgrupp, på en marknad som aldrig kommer att stagnera.

Läs mer
Copyright. Skyltstället.