Välkommen!

Vill du bli kontaktad?

visby kontorshotell visby

Case

Visby Industrihotell

Visby

Utmaning

Kontorshotell med inspirerande miljö. Visby Industrihotell är ett kontorshotell som vände sig till Skyltstället i samband med en stor renovering och uppfräschning av lokalerna. De ville med enkla medel skapa en trivsam kontorsmiljö som främjar arbetet och samtidigt inspirerar.

Lösning

Lösningen blev folie, folie och mer folie! Genom att klä väggar, tak och inredning i inredningsfolie kunde vi snabbt förändra utseendet på kakel, kök och väggar. En grå och kall betongvägg blev snabbt en varm träpanel och en ny-spacklad gipsvägg blev en industriell tegelvägg.

Tillsammans med inredaren kunde vi skapa en helt ny inspirerande miljö som är lätt att förändra. Folien är enkel att ta bort och byta ut. På så sätt kan utseendet på kontoret ändras utan en omfattande renovering. Man kan tro att folie är ett konstigt val till den här typen av uppdrag eftersom man ofta ser en tunn plastfilm framför sig. Vår folie är dock gedigen och slitstark. Den är också lätt att rengöra med enbart en våt trasa vilket gör den perfekt för allmänna utrymmen med mycket människor i omlopp.

Copyright. Skyltstället.