Välkommen!

Vill du bli kontaktad?

Vårda dina flaggor

Artikel, 21 september 2023

Visste du att en genomsnittlig livslängd för en flagga bara är ungefär tre till sex månader?

Det kan verka som en väldigt kort period men man måste förstå vilka påfrestningar det är på en flagga. Vajandes högt uppe i det blå får den utstå allt från hårda vindar och spöregn till gassande sol.

Det finns vissa saker du kan göra för att förlänga livslängden och ta hand om din flagga:

1. Välj rätt material! Det finns en mängd olika material att välja mellan. Genom att välja ett material med högre kvalitet håller flaggan längre och ditt varumärke ser snyggt och fräscht ut!

2. Tänk på vädret när du hissar flaggan! Det bör vara vindstilla första gången du hissar din flagga. På så sätt får sömmarna och materialet fixera sig innan den utsätts för stora påfrestningar.

3. Ta ner flaggan i hård vind! Det säger ju sig självt, ju mindre extremt väder flaggan utsätts för, desto längre håller den. Hala flaggan innan det blir oväder.

4. Placera flaggan fritt! Låt flaggan få vaja fritt, blåser den runt och fastnar i träd eller liknande är det stor risk att den slits sönder.

5. Använd flaggtillbehör! Flaggvikter eller en windtracker håller din flagga i styr vilket gör att den inte behöver utstå samma påfrestningar. Både snyggt och effektivt!

Vi på Skyltstället har flera olika typer av flaggor, material och tillbehör. Det kan vara svårt att hitta rätt flagga för just dina behov, våra säljare är experter och ser till att du hittar en flagga som är perfekt för ditt varumärke!

Vårda dina flaggor

Artikel,

21 september 2023

Lysrör förbjuds

Nyhet,

2 juni 2023

Digitala skärmar

Nyhet,

6 april 2023

Copyright. Skyltstället.